VUOSI 2023

Syyskuu 2023

Ebba (Flamerish I Am A Pirate Princess) on tarkoitus astuttaa syksyllä 2023 upealla Olafilla (Jet Star's Pretty Cool Popple). Juoksujen odotetaan tulevan lokakuussa. Lisätietoa yhdistelmästä tulossa astutuksen jälkeen. 

Heinäkuu 2023

Kesä on edennyt jo elokuun puolelle ja tänä kesänä Ebban kanssa on kierretty Pohjois-Suomen näyttelyitä useampana viikonloppuna. Voi sanoa että näyttelyiden tulokset ovat ylittäneet kyllä kaikki odotukset! Ebba on saavuttanut jokaisessa tänä kesänä käydyissä näyttelyissä PN1 sijan ja ollen yhtä kertaa vaille aina ROP! Muutamia kertoja ollaan myös jääty ryhmäkehiin kokeilemaan ja sieltäkin on napsahtanut tilille yksi RYP 3 ja yksi RYP 2 sijoitus. Ja mikäpä Ebban kans kulkiessa koska hän tykkää valtavasti näyttelypuuhista ja esiintymisestä! 

Ollaan myös kokeiltu tänä vuonna rally-tokoa Ebban kans. Se on ehkä hivenen liian hidastempoista ja tarkkaa puuhaa meille mutta semmoisena höntsäilyharrastuksena ihan hyvä, kunhan ei oteta liian vakavasti. :D 

Wida on saanut olla jo ihan vain kotineuvoksena ja nauttia metsälenkeistä. Voinniltaan ja kunnoltaan Widakin olisi vielä näyttelykelpoinen mutta eiköhän veteraanititteli jo riitä hänelle tässä vaiheessa kun ikää tuli nyt kesällä jo 10 vuotta mittariin. 

Ebban pentusuunnitelmat ovat hyvällä mallilla ja nyt vain sitten odotetaan juoksuja jotta saataisiin vuodenvaihteeseen taas pennuntuoksua taloon useamman vuoden jälkeen.