Meillä on pentusuunnitelmia syksylle 2022! 

Flamerish I Am A Pirate Princess "Ebba" 

x

C.I.E. EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA MC MVA BY GR MVA LT JMVA LV JMVA UKU CH EE JMVA UA MVA BALT JMVA MD GR MVA MD SU GR MVA Entice Prince Charming "Prinssi"

Ebba, Flamerish I Am A Pirate Princess, on tarkoitus astuttaa loppukesästä / alkusyksystä Prinssillä, Entice Prince Charming. Ebba on narttumme kolmannessa polvessa, hänen emänsä Wida, Flamerish Midsummer Bridezilla, on edelleen virtaa täynnä oleva veteraani talossamme. Ebban emänemä Mili, Clever Sett Mon Cherie, oli kennelimme alku, kaikinpuolin upea koira jota kaipaamme edelleen. 

Ebba on iloinen, avoin, utelias ja ystävällinen 2,5-vuotias narttu joka rakastaa olla lähellä. Menitpä minne vain, mitä vain tekemäänkin, voit olla varma että Ebba tulee mukaan jos vain pääsee. Tavaroiden kantelu on Ebban mielestä maailman parasta ja lähes aina hänellä onkin jotain suussa kannettavana. Ebba tulee toimeen laumassa kaikkien koirien kanssa. Rakenteeltaan Ebba on keskikokoinen, tasapainoinen ja selkeän sukupuolileiman omaava, kaunispäinen narttu. Näyttelyistä Ebba on saanut tarvittavat sertit täyteen heti täytettyään kaksi vuotta ja ollut pari kertaa rotunsa paras. Riistaviettiä Ebbalta löytyy jonkin verran ja koulutuksen kautta hänestä voisi saada kivan metsästyskaverin. Muutaman kerran Ebba onkin ollut mukana lintumetsällä mutta niiltä reissuilta on saaliiksi saatu vain kokemusta tähän mennessä. 

Prinssi, Entice Prince Charming, on 5-vuotias avoin, rauhallinen, ystävällinen, iloinen ja lempeä uros. Prinssi on varma käytökseltään eikä pelästy turhia. Hän tulee toimeen laumassa ja suhtautuu ystävällisesti niin toisiin koiriin kuin ihmisiinkin. Rakenteeltaan Prinssi on keskikokoinen ja tasapainoinen uros hienolla tummalla turkilla jolla on selkeä sukupuolileima. Näyttelyistä Prinssi on kerännyt huikean joukon eri maiden valion titteleitä ja on näin ollen saanut myös kansainvälisen näyttelyvalion arvon. 

Pentueen molemmat vanhemmat on kuvattu terveeksi lonkkien ja kyynärien osalta ja Ebba myös selän osalta. Kumpikin vanhemmista on saanut elää tervettä elämää eikä eläinlääkärireissuja ole liiemmin tarvinnut tehdä. 

Pentueesta odotan kaunisrakenteisia, tasapainoisia ja erittäin hyväluonteisia settereitä jotka sopivat niin harrastuskaveriksi kuin seurakoiraksi. Pennut myydään rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja asianmukaisesti hoidettuina kattavan pentupaketin kera. Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet ja säkin ruokaa jota he ovat tottuneet syömään. 

Etsin pennuille liikunnallisia, vastuuntuntoisia koteja joissa heidän tarpeensa huomioidaan ja joissa he saavat elää normaalia setterin elämää.  

5EBE3A4F-9C13-452B-90D9-D526D20E6106.png