Pentue suunnitteilla Widalle ja Tarmolle!

 

Wida on astutettu Tarmolla, pentuja toiveissa joulukuussa! 

Wida, Flamerish Midsummer Bridezilla, on oma kasvattini Milin, Clever Sett Mon Cherie, ensimmäisestä pentueesta. Widalla on yksi pentue vuodelta 2017 ja tähän pentueeseen olen ollut hyvin tyytyväinen niin terveyden kuin luonteenkin osalta. Pentueesta ei vielä ole tiedossa virallisia terveystuloksia, mutta heillä ei ole ilmennyt terveydellisiä ongelmia, esim. allergioiden puolesta.

Wida on luonteeltaan iloinen, innokas ja kekseliäs mutta samalla myös herkkä setteri joka tulee toimeen laumassa toisten koirien sekä myös lasten kanssa. Wida on helposti koulutettava miellyttämisen halunsa vuoksi ja hän työskentelee mielellään ihmiselle. Miellyttämisen halu ei ole itsestäänselvyys settereille ja siitä olenkin erittäin onnellinen Widassa. Näyttelyissä Wida on käynyt jonkin verran ja hänellä on Suomen sertit kasassa, nuorempana on harrastettu myös agilityä omaksi iloksi sekä nose-workia. Widan kanssa harrastaminen on mukavaa koska hänellä riittää moottoria hyvin toistoihin sekä palkaksi usein pelkkä kehu. Rakenteeltaan Wida on tasapainoinen mutta isohko narttu ja tämän olen ottanut huomioon urosta valitessani. Wida on kuvattu rakenteeltaan terveeksi niin lonkkien (A/A), kyynärien (0/0) ja selän puolesta sekä geneettisesti CLAD:n osalta ja hän on PRArcd4 kantaja.

Pentueen isä Tarmo, Entice Karibbean Pirate, on hieno uros varustettuna miellyttämisen haluisella luonteella. Tarmo on sosiaalinen, iloinen ja helppo setteri joka tulee toimeen kaikkien koirien kanssa laumassa kuin myös lastenkin kanssa. Tarmon kanssa harrastetaan näyttelyiden lisäksi myös tokoa ja rally-tokoa. Harrastaminen Tarmon kanssa on kivaa ja Tarmo työskentelee mielellään ihmiselleen ja palkkautuu helposti.  Tarmo voitti Punaiset ja Punavalkoiset irlanninsetterit ry:n vuoden 2018 irlanninsetteriuros kilpailun sekä hän on kansainvälinen näyttelyvalio. Tarmolla on useita ROP, RYP ja BIS -sijoituksia näyttelyistä ja hän on usean maan valio. Rakenteeltaan Tarmo on tasapainoinen, sopivan vahva ja selkeän uroksen leiman omaava uros jolla on upeat liikkeet ja hieno etuosa. Tarmo on myös kuvattu terveeksi lonkkien (A/A) ja kyynärien (0/0) puolesta ja hän on geneettisesti terve PRArcd4 sekä CLAD:n osalta.

Tästä yhdistelmästä toivon monenlaiseen harrastukseen sopivia koiria joiden kanssa on ilo harrastaa.

Yhdistelmä jalostustietokannassa: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI27734/14&ReknoE=FI39066/13

Mikäli olet kiinnostunut pentueesta, kerron mielelläni lisää!

meeri@flamerish.com

p. 044 352 7872 / Meeri

Wida_5.jpgWida 

IMG_8453.jpg
Wida (kuva: Sinikkafoto)

IMG_8384.jpg
Wida (kuva: Sinikkafoto) 

tarmo_2.JPGTarmo

IMG_5053_1.JPGTarmo

toko.JPGTarmo

toukokuu_58.JPGTarmo